Maistuvan Emma Gaala 2020 elämyksen tarjosi vuoden timanttisin proteiinivälipala-uutuus

Maistuvan Emma Gaala 2020 elämyksen tarjosi vuoden timanttisin proteiinivälipala-uutuus

Kotimainen Promour by Leader oli yksi kolmesta tämän vuoden Emma Gaalan pääyhteistyökumppaneista. Promour by Leader korostaa terveellisemmän välipalasyömisen luksusta, nautintoa ja hyvää itsetuntoa, ja siksi sopiikin erinomaisesti kotimaisia artisteja, yhtyeitä ja tuottajia juhlistavan Emmaa Gaalaan yhteistyökumppaniksi. Emma Gaala on mieluinen yhteistyö myös Leader Foodsille, koska arvopohja on yhteinen kotimaisuuteen nojaten.

Emma Gaala on hyvinvoinnin luksusta – kuten myös Promour by Leader

Leader Foodsin viestinnässä Emma Gaala -yhteistyö nostettiin vahvasti esiin. Promour by Leader järjesti Emma Gaalaan arvonnan, johon pääsi osallistumaan verkkosivuilla vastaamalla kysymykseen ’Kenen kanssa sinä haluaisit lähteä Emma Gaalaan?’ Voittaja ja hänen avecinsa saivat palkinnoksi Emma Gaalan VIP -liput, joissa mukana illallinen, afterpartyt ja kuljetukset Emma Gaalaan – ja mikä parasta, tässä arvonnassa myös Maryam Razavin stailauksen! Konserttilippuja arvottiin pääpalkinnon lisäksi. Kiitos kaikille osallistuneille!

Yhteinen Emma Gaala matka huipentui lauantaina 8.2.2020 juhlittuun gaalailtaan. Promour by Leader näkyi voimakkaasti Emma Gaalassa läpi illan ja vieraat pääsivät maistamaan Promour-uutuutta lähtiessään. Leader Foods tarjosi Promourin ohella myös muita terveellisiä välipaloja Emma Gaalan kenraaliharjoituksissa hyvinvointihuoneeseen: hyvinvointihuoneessa hemmoteltiin päivää ennen Gaalaa artistivieraita mm. välipalapatukoiden ja proteiinijuomien voimalla.

Promour by Leader tarjosi Vuoden POP -palkinnon

Emma Gaalassa palkitaan vuoden menestyneimmät kotimaiset taiteilijat sekä alan ammattilaiset useissa eri palkintokategorioissa. Promour by Leader viestinviejä Maryam Razavi oli jakamassa Vuoden Pop -palkinnon, jonka voittajaksi palkittiin tänä vuonna JVG – RATA/RAITTI. JVG onkin vuoden 2019 kuunnelluin artisti Suomen Spotifyssä, ja kesäkuussa 2019 julkaistu RATA/RAITTI -albumi on myynyt tuplaplatinaa. Promour by Leader onnittelee Jarea ja VilleGallea timanttisesta työstä ja tuloksista sekä kaikkia muita eri kategorioiden voittajia lämpimästi!